KISS er noget særligt

Vores lærere

Vores lærere er her for at gøre en forskel – ellers kunne de lige så godt være ansat på en traditionel sprogskole. De tror på KISS-konceptet, som netop kan gøre den ønskede forskel, og de er blevet intensivt skolet i vores unikke undervisningssystem. De har alle skullet lære de særlige fonetiske og pædagogiske metodikker og værktøjer til at opbygge talefærdighed med den bedst mulige udtale.

Det musikalske

Kvalificeret undervisning i dansk udtale kræver et meget fint øre og en høj grad af rytmesans. De fleste KISS-lærere igennem årene har da også haft en musikalsk baggrund. Den typiske KISS-lærer spiller et instrument eller synger i kor. I 2007 havde skolen hele 3 kordirigenter i lærerstaben.

Kursisterne

Kursisterne kommer fra alle lande og de er meget forskellige – også politisk og religiøst. Det er igennem alle årene lykkedes os at holde alle nationale, politiske og religiøse konflikter uden for undervisningslokalerne. På KISS er man kun kursist og kan koncentrere sig om at lære det danske sprog så hurtigt og så godt som muligt. Her er alle i samme båd.

Levitra anmeldelser Det har blitt sagt mange gode ting, men ikke en gang de var hyggelig. Levitra vs Viagra gitt kampen startet, men bare kunne ikke noe bestemme.