Hvem er KISS

Landets mest effektive danskkursus

KISS, Københavns Intensive SprogSkole, har eksisteret i mere end 35 år, og vi er kendt for at have landets mest effektive undervisningskoncept for veluddannede udlændinge, som vil gøre en målrettet indsats for at lære dansk i tale, forståelse og indlevelse.

KISS er en privat virksomhed

Skolen har fra 1971 som privat virksomhed arbejdet under de forskellige love om den offentlige, gratis danskundervisning. Loven administreres af Københavns kommune. KISS var således et af de 6 sprogcentre i kommunen de sidste 9 år frem til 2007, hvor kommunen valgte at afbryde samarbejdet. KISS er herefter en privat virksomhed, som tilbyder undervisning mod betaling.

Veluddannede udlændinge

KISS arbejder udelukkende med danskundervisning af veluddannede udlændinge, idet KISS-konceptet indebærer, at deltagerne forbereder sig grundigt til hver mødegang.
Veluddannede udlændinge – gruppen til den såkaldte Danskuddannelse 3 – udgør over halvdelen af danskkursisterne i København. Der er som bekendt stor efterspørgsel efter netop denne type kvalificeret arbejdskraft, som KISS-konceptet retter sig imod at opkvalificere sprogligt. 

Undervisningen

Undervisningen følger indholdsmæssigt Integrationsministeriets undervisningsmodel og vejledninger – men i koncentreret form og med langt større vægt på udtalen. KISS-konceptet omfatter løbende testning og konsekvent evaluering.

Tilbud

Vi har tilbud til kommuner, regioner, staten, virksomheder, organisationer og institutioner, som ønsker at gøre brug af KISS’ erfaring og ekspertise, som er landets største - ikke mindst når det drejer sig om at få lært kursisterne en ordentlig udtale.

Historik

KISS blev oprettet af Steen Allan Christensen i 1971 og var i en årrække en del af det offentlige system. Da skolen overgik til privat regi i 2007, havde den 40 fuldtidsansatte lærere og ca. 700 kursister. KISS har siden starten undervist ca. 35.000 udlændinge, som næsten alle har søgt KISS på anbefaling af tidligere kursister.

Levitra anmeldelser Det har blitt sagt mange gode ting, men ikke en gang de var hyggelig. Levitra vs Viagra gitt kampen startet, men bare kunne ikke noe bestemme.