Dokumentation

KISS har igennem mange år (indtil 2007) arbejdet som sprogcenter i offentligt regi - de sidste 9 år i samarbejde med København og de øvrige sjællandske kommuner – og har konstant ligget på førstepladsen blandt alle landets sprogskoler/sprogcentre på alle relevante områder:

  • Landets korteste kursusforløb (frem til Studieprøven) 
  • Landets højeste karaktergennemsnit ved de officielle prøver (½ til 1 karakter over landsgennemsnittet)
  • Landets højeste fremmødeprocent (gnsn. 94 % mod de normale 75-80 %)
  • Landets eneste sprogcenter med kvalitetsstyring (ISO 9001 med jævnlige brugerundersøgelser)
  • Landets bedste udtaleundervisning med resultater, ingen andre skoler har kunnet matche i de sidste over 30 år.


Dette skyldes KISS-konceptet, som repræsenterer et kvantespring inden for danskundervisningen.

KISS-konceptet betyder den hurtigste tilgang til arbejdsmarkedet (eller til et studium) med den bedst mulige udnyttelse af udlændingenes medbragte kompetencer. KISS har igennem årene undervist ca. 35.000 veluddannede udlændinge i dansk – en ganske væsentlig, samfundsmæssig indsats. Se ogsåMÅLSÆTNINGER.

KISS har igennem årene modtaget utallige positive og taknemmelige tilkendegivelser fra kursister, bl.a. ved skolens brugerundersøgelser (iht. ISO 9001) hver 3. uge.

Bortset fra en kort periode i 2007 har KISS ikke annonceret i over 30 år. Nye kursister er kommet på anbefaling af tidligere kursister.

Referencer: Stort set samtlige større virksomheder i hovedstadsområdet.

Levitra anmeldelser Det har blitt sagt mange gode ting, men ikke noen en gang de var hyggelig. Levitra vs Viagra gitt kampen startet, men bare kunne ikke noe bestemme.