TILMELDING

Før du kan begynde

KISS er en privat virksomhed og altså ikke en del af det officielle sprogcentersystem. Det betyder, at KISS ikke optager individuelle kursister til normal, gratis gruppeundervisning.

Hvis du skal begynde på KISS, skal KISS først have en aftale med din kommune, din organisation, virksomhed el. lign. Der skal altså foreligge en aftale omkring betaling.

Visitation

Før du kan begynde på et intensivt danskkursus, skal du til en samtale med en KISS-lærer/vejleder. Her finder vi sammen ud af, hvordan skolens undervisningstilbud passer til dine ønsker og behov – og hvilket trin/modul og tidspunkt du i givet fald kan starte på.
 
Men uanset hvad gælder det, at kursister normalt skal kunne en hel del engelsk og være skolevante (12 år) for at kunne klare dette højeffektive danskkursus, hvor der er en del forberedelse til hver mødegang.

Dit danskniveau

Niveauplaceringer (f.eks. modultestbeviser) fra andre skoler kan i princippet overføres, men det dansk, du har lært, skal leve op til KISS’ standard. Vi vil fx normalt anbefale et lavere niveau, hvis der er problemer med udtalen.

Henvendelse og tilmelding

Henvendelse foregår i første omgang skriftligt til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. . Derefter modtager du information om mulighederne for optagelse og om tilmeldingsprocedure.

Levitra anmeldelser Det har blitt sagt mange gode ting, men ikke noen en gang de var hyggelig. Levitra vs Viagra gitt kampen startet, men bare kunne ikke bestemme.