Tilbud til virksomheder

Mange virksomheder har svært ved at få udenlandsk arbejdskraft, og virksomheden lider et stort tab, hvis en udenlandsk medarbejder siger farvel og tak. Så hvordan kan man fastholde de udenlandske medarbejdere?

Nøglen til fastholdelse er det danske sprog. Selv om koncernsproget måske er engelsk, taler mange medarbejdere dansk på gangen, i kantinen og uden for virksomheden. Her skulle den udenlandske medarbejder gerne kunne være med. Det er vigtigt for et menneske føle sig inkluderet.

Det er ikke så sjovt, når danskerne taler engelsk af høflighed, og det er heller ikke sjovt, når man som udlænding ikke kan fange vores hurtige, flydende talesprog og ikke er sikker på, hvad eller hvem det er, vi griner ad. Dansk humor er generelt meget sprogligt baseret.

Ved at sørge for, at medarbejderen lærer dansk, viser virksomheden et socialt engagement. Det kan i sig selv være en rigtig god investering.

Hvis virksomheden ønsker at få medarbejderen til at slå rod i Danmark, vil det være en god investering at sørge for, at han eller hun får lært ordentligt dansk.

Hvis virksomheden vælger KISS-konceptet, kan danskundervisningen tilpasses virksomhedens behov mht. timetal, deltagerantal, tidspunkter, modullængde og undervisningssted. Vi tilføjer relevant indhold (fx fagsprog) for at skabe det optimale udbytte for interessenterne.

Hvis medarbejderen har været lang tid i Danmark og allerede taler dansk, er det måske KISS UDTALEKURSUS, der skal til. Det vil i givet fald hjælpe på kommunikationen både arbejdsmæssigt og privat. Det kan aftales, at det skal foregå på virksomheden.

REKRUTTERINGSVIRKSOMHEDER og VIKARBUREAUER kan have stor fordel af at samarbejde med KISS.

Levitra anmeldelser Det har blitt sagt mange gode ting, men ikke noe en gang de var hyggelig. Levitra vs Viagra gitt kampen startet, men bare kunne ikke noe bestemme.