Hvad tilbyder vi - generelt

KISS tilbyder intensiv danskundervisning og en udtaleundervisning, der hurtigt kan gøre veluddannede udlændinge velfungerende i Danmark – på arbejdspladsen og privat.

Muligheden for at lære dansk hurtigt og godt er et stærkt argument ved rekruttering.

Godt dansk er samtidig nøglen til fastholdelse af udenlandske medarbejdere – bl.a. fordi de så kan føle sig mere inkluderet både på arbejdspladsen og udenfor.
Dette kan utallige tidligere KISS-kursister bekræfte.

Godt dansk er ganske enkelt den vigtigste forudsætning for integration – og godt dansk skal læres hurtigt! Derfor går KISS-konceptet målrettet efter de sproglige vaner – og efter de uvaner, som ellers hurtigt kan opstå.

Til dem, som godt kan forstå og tale dansk, og som gerne vil rette op på udtalen, tilbyder vi KISS UDTALEKURSUS

KISS-konceptet har i mange år på én gang betydet:

• Landets mest intensive kursusforløb – 9 mdr. til hele Danskuddannelse 3 i stedet for de officielt normerede 36 måneder – og vel at mærke med fremragende resultater

• Landets højeste karaktergennemsnit

• Landets bedste udtaleundervisning – efter KISS’ egne fonetiske modeller og teknikker

KISS-konceptet for danskundervisning er dermed en af de vigtigste samfundsmæssige ressourcer overhovedet, når det drejer sig om at tiltrække og fastholde veluddannet udenlandsk arbejdskraft, fx ingeniører, sundhedspersonale og forskere. Dertil kommer alle de kærester og ægtefæller, som KISS-undervisningen har hjulpet - og fortsat vil kunne hjælpe - til et bedre liv i Danmark.

KISS har igennem årene undervist ca. 35.000 veluddannede udlændinge i dansk.

Referencer: Stort set samtlige større virksomheder i hovedstadsområdet.

OBS! KISS kan ikke optage kursister direkte til normal, gratis holdundervisning efter Danskloven. Her må man gå til et normalt sprogcenter.

Levitra anmeldelser Det har blitt sagt mange gode ting, men ikke noen en gang de var hyggelig. Levitra vs Viagra gitt kampen startet, men bare kunne ikke noe bestemme.