Tilbud til enkeltpersoner

KISS kan ikke optage individuelle kursister direkte til normal, gratis holdundervisning. Her må man gå til et normalt sprogcenter.

KISS kan dog i begrænset omfang tilbyde privatundervisning.

Mht. privatundervisning vil vi gerne minde om, at en god start – og det betyder især at få udtalen ordentligt på plads fra begyndelsen – ofte er helt afgørende for, hvordan ens dansk bliver på længere sigt. Forkerte udtalevaner kan opstå meget hurtigt og får desværre ofte lov til at sætte sig godt fast.

Den ekspertise, som KISS repræsenterer på udtaleområdet, matches ikke af nogen anden undervisning.

Det betyder, at det for mange enkeltpersoner vil være en rigtig god idé at starte med KISS privatundervisning i fx 30 timer. Så ved man præcis, hvad det drejer sig om, og man har lært og øvet udtaleteknikkerne, inden man evt. fortsætter med almindelig danskundervisning på et sprogcenter.

Også for udlændinge, der fx er blevet gift med en dansker og vil blive i Danmark et langt liv, vil dette være en virkelig god investering.

Hvis man allerede forstår og taler dansk og derfor kun har behov for at forbedre sin udtale, er KISS UDTALEKURSUS relevant. Her underviser Steen Allan Christensen selv.

Download beskrivelsen af PRIVATUNDERVISNING her.

Levitra anmeldelser Det har blitt sagt mange gode ting, men ikke en gang de var hyggelig. Levitra vs Viagra gitt kampen startet, men bare kunne ikke noen bestemme.