Trin og moduler

KISS kan tilbyde at indgå en aftale med en kommune. Derefter kan KISS undervise efter flg. model, som igennem mange år har bevist sin hensigtsmæssighed.

Modellen er i overensstemmelse med Integrationsministeriets undervisningsmodel for Danskuddannelse 3.

Kun 9 måneder i alt
Vores 9 måneder er delt op i 10 korte trin a 3 uger + et 11. trin på 9 uger.
Det sidste trin svarer til Modul 6 i Integrationsministeriets model og leder frem til Studieprøven, som er adgangskort til universiteterne. Men vi optager også kun skolevante kursister (normalt med min. 12 års skolegang og et godt kendskab til engelsk). Og så kræver vi noget:

2-3 gange om ugen – formiddag, eftermiddag eller aften
Kursisterne skal ikke blot møde op fast til 4-4½ lektion hver gang. De skal også bruge minimum 3 timer hjemme på at øve og forberede sig til hver gang. Og vi tester ved hver eneste mødegang, hvordan hver enkeltes dansk udvikler sig både mundtligt og skriftligt.

Hvis man ikke kan følge med, vil man – både for egen og andre kursisters skyld – blive bedt om at gentage trinnet. For det er vigtigt, at alle på holdet er på nogenlunde samme niveau – ellers får ingen det fulde udbytte.

Hvert modul er på KISS opdelt i 2 trin a 3 uger:

Efter hvert modul er der en officiel og obligatorisk modultest.

Levitra anmeldelser Det har blitt sagt mange gode ting, men ikke noen en gang de var hyggelig. Levitra vs Viagra gitt kampen startet, men bare kunne ikke noen bestemme.